Computex 2024 – EKWB

Scris de: , in categoria: Stiri, in 11 June, 2024.

EKWB

 

Ne-am bucurat sa ii vedem pe cei de la EKWB in cadrul Computex-ului, acestia fiind constienti de faptul ca vizibilitatea si prezenta la cel mai important targ de tehnologie din lume este cea mai buna arma pentru a lupta in aceste timpuri tulburi prin care trece compania cu sediul in Slovenia.

EK Nexe este o linie de produse noua care combina avantajele racirii custom loop cu cele ale sistemelor all-in-one (AIO). Aceste produse sunt proiectate pentru a oferi performante ridicate si usurinta in utilizare, cu un design minimalist si eficient. Nexe elimina necesitatea folosirii de fitting-uri si furtune traditionale, folosind in schimb fitting-uri simple de tip push-in atasate de furtune cu invelis textil (precum in cazul AIO-urilor) de lungimi pre-stabilite, ceea ce faciliteaza instalarea si intretinerea.

EK-Pro DFF Unit (Draining, Flushing, and Filling) este un dispozitiv care permite intretinerea rapida si eficienta a sistemelor de racire cu lichid. Acesta poate efectua teste de scurgere, curatare si umplere a circuitului de racire cu o simpla apasare de buton, avand un ecran tactil usor de utilizat. DFF Unit poate fi folosit cu toate solutiile de racire lichida existente, insa a fost dezvoltat in special pentru produsele din din gama Nexe care au si conectori dedicati pentru aceasta statie. EK-Pro DFF Unit nu va fi vanduta in Retail ci va fi oferita integratorilor de sisteme cu care colaboreaza cei de la EK.

EK a prezentat si noul block de racire pentru CPU, Quantum Velocity³, care promite performante superioare si un design modernizat. Acesta va fi disponibil in 3 versiuni, iar in ceea ce priveste configurarea porturilor de intrare / iesire si cea a fluxului de apa interior vor fi posibile nu mai putin de 18 combinatii. EKWB a lansat si un nou block de racire pentru RAM, precum si alte produse noi care vor fi disponibile in curand. De asemenea, au fost prezentate solutii de racire pentru GPU, inclusiv un block modular pentru racirea placilor video RTX 4080 si 4090, care combina un nucleu de racire universal cu un heatsink din aluminiu.

O noutate importanta este linia de produse EK Mana, care este destinata sa inlocuiasca vechea serie EK Classic. Linia Mana promite sa ofere solutii de racire la un pret accesibil insa fara a face rabat la performanta. Am putut vedea o gama completa de produse din seria EK Mana, incepand cu block-uri pentru CPU si GPU, terminand cu rezervoare si fitting-uri. Ramane de vazut preturile la care vor ajunge aceste produse pe piata, insa din primele informatii seria EK Mana ar trebui sa fie comercializata la un pret cu 25% mai mic fata de seria EK Quantum, in timp ce EK Nexe ar putea sa coboare chiar si pana la 50%.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: