Computex 2024 – ID-Cooling

Scris de: , in categoria: Stiri, in 11 June, 2024.

ID-Cooling

 

ID-Cooling a prezentat la Computex o serie de produse noi pentru racirea componentelor, mai exact solutii de racire pe apa dar si pe aer. Inca de la intrarea in stand am putut vedea prototipul HUNTER GDL, un sistem AIO cu doua radiatoare de 360mm, circuitele de apa fiind complet independente.

Noua serie FROSTFLOW INFINITY (FX INF) a fost conceputa pentru a oferi performante de varf cu un zgomot minim, vine in varianta de 240mm si 360mm atat pe alb cat si pe negru. Aceasta include o pompa Gen 7 de inalta performanta si ventilatoare cu iluminare ARGB, toate conectate printr-un sistem de cabluri usor de gestionat. DASHFLOW MAX (DX MAX) vine in doua culori (alb si negru), este echipat cu un radiator de 38mm grosime si o pompa Gen 7 si vine de asemenea in 2 dimensiuni: 240mm si 360mm.

Seria FROZN GDL se remarca prin decoratiunile aurii pe un heatsink negru, disponibil atat in configuratie tower cat si dual-tower, oferind o estetica eleganta si vine cu doua ventilatoare AF-127. Ventilatoarele MAGNETIC DAISY CHAIN (MF) vin ca o solutie pentru a simplifica gestionarea cablurilor, avand conexiunile ascunse in cadrul magnetic al ventilatorului. Ele ofera un flux de aer maxim de 81.6 CFM si o presiune statica de 2.72mm H2O. Se pot gasi atat pe negru cat si pe alb.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: