Computex 2024 – Super Flower

Scris de: , in categoria: Stiri, in 11 June, 2024.

Super Flower

 

La Computex 2024, Super Flower a prezentat o serie impresionanta de produse noi printre care sursa de alimentare Leadex VII 2800W, compatibila cu standardele ATX 3.1 si PCIe 5.1. Aceasta are certificare 80PLUS Platinum, vine echipata cu patru conectori 12V-2×6 si permite alimentarea a patru placi grafice RTX 4090 simultan, recomandand-o pentru sisteme AI performante si workstation-uri. Sursa include capacitori japonezi si un ventilator cu lagar FDB si ax de cupru pentru o racire optima.

Super Flower a introdus si doua solutii de racire: Cooldex DT8 Max si Cooldex AIO-420. Prima este o solutie de racire pe aer cu design dual-tower, are 8 heatpipe-uri si lamele sudate pentru un contact optim. Cooler-ul este proiectat pentru o performanta termica optima si include ventilatorul Megacool PBT care este optimizat pentru presiune statica. Cea de-a doua solutie de racire (Cooldex AIO-420) presupune un sistem de racire pe apa AIO echipat cu trei ventilatoare de 14 cm Megacool si cu un panou LCD pentru monitorizarea in timp real a temperaturii.

Producatorul a anuntat noutati si in materie de ventilatoare – Megacool Reverse Fan fiind un ventilator de 120 mm cu rotatie reversibila, ce ofera o eficienta de pana la 80% si este fabricat din material LCP. Totodata, in standul celor de la Super Flower am putut vedea si noua carcasa Zillion, ce vine cu un panou frontal magnetic, suport pentru placi grafice de pana la 390 mm si este compatibila cu placile de baza cu conectorii aflati pe partea din spate.

Pe langa Leadex VII, Super Flower a prezentat si sursele de alimentare din seriile Zillion si Combat. Seria Zillion vine in capacitati de la 750W pana la 1250W si este certificata 80PLUS Gold, in timp ce seria Combat ofera surse certificate atat Gold (850W), Titanium (1600W) cat si Platinum (850W, 1000W, 1200W). Ambele serii sunt proiectate pentru a oferi performante superioare si fiabilitate, fiind echipate cu tehnologii optimizate de racire si componente de calitate cum ar fi condensatorii japonezi.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: