Prezentare – Segotep Phoenix K3

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 6 March, 2020.

Segotep Phoenix K3

 
Te-ai saturat sa vezi articole despre carcase cu airflow traditional? Simteai nevoia de a vedea si alta perspectiva asupra interiorului unei carcase? Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa. Subiectul zilei vine din partea celor de la Segotep, fiind echipat cu un geam cu sticla securizata, iluminare RGB si un mod de a monta placa video vertical, fara ajutorul unui riser.

Arhitectura placii de baza in format ATX 3.0 presupune instalarea componentei cu conectorii in partea de sus, mai exact spre plafonul carcasei. Zona de cable management este mutata in zona de plafon a carcasei, astfel incat scenariile in care chemam jumatate de casa sa ne ajute sa inchidem panoul lateral o data terminata partea de conectica cel mai probabil a apus.

Segotep Phoenix K3 se gaseste si in Romania, iar pretul de comercializare al acestei carcase se invarte in jurul sumei de 380RON, variind insa in functie de comerciant si de ofertele disponibile. Sa vedem totusi mai indeaproape pe paginile ce urmeaza cum arata Segotep Phoenix K3.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Segotep Phoenix K3

Lasa-ne un comentariu: