Prezentare – Segotep Phoenix K3

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 6 March, 2020.

Analiza interioara

 

Segotep Phoenix K3 nu este dotata cu ventilatoare din fabrica, insa interiorul acesteia poate acomoda un maxim de 5 ventilatoare: 3 ventilatoare de 120mm sau 2 ventilatoare de 140mm frontal si cel mult 2 ventilatoare de 120mm/140mm pe partea din spate. Radiatoarele variaza in functie de amplasamentul lor: partea frontala poate acomoda AIO-uri de pana la 360mm (pentru dimensiunea maxima se scoate capacul de plastic atasat de masca sursei), in timp ce partea din spate poate sustine AIO-uri de pana la 240mm.

Carcasa poate gazdui placi de baza in format compact cat si in format ATX, asezarea componentelor in carcasa realizandu-se conform standardului ATX 3.0. Indiferent de formatul ales, placa de baza se monteaza cu conectorii spre plafon, placa video fiind instalata vertical, fapt ce va preveni deformarea placii de baza. Limitarile in functie de slotul ales pentru instalarea placii video sunt de 285mm pentru primul slot si 323mm pentru celelalte sloturi. Indiferent de formatul ales, orificiile nu vor fi obturate, asadar trecerea cablurilor dintr-o zona in alta se poate desfasura fara probleme. Pentru a nu avea probleme cu spatiul ar fi indicat sa utilizati un cooler cu o inaltime de cel mult 167mm.

Pentru un cable management cat mai facil, avem orificii de trecere cauciucate amplasate pe masca de metal a sursei, la care se adauga si cele amplasate pe lateralele tray-ul placii de baza. De remarcat spatiul creat intre masca sursei si tray-ul placii de baza pentru un acces mai facil al cablurilor pentru conectivitatea placii video. Perforatiile de pe masca sursei permit disiparea caldurii, evacuata mai apoi de ventilatoarele amplasate pe zona din spate a carcasei, asigurand astfel o temperatura optima pentru componentele din interior.

In spatele tray-ului placii de baza gasim montantii unitatilor de stocare: 2 unitati de 3.5″ in montanti demontabil individuali si inca doua unitati de stocare de 2.5″ amplasate pe spatele tray-ului placii de baza. Daca situatia o cere, se mai pot monta inca doua SSD-uri pe montanti. Zona sursei ofera patru picioare ce prezinta pad-uri cauciucate calitative ce vor prelua vibratiile sursei.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Segotep Phoenix K3

Lasa-ne un comentariu: