Prezentare – Segotep Phoenix K3

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 6 March, 2020.

Analiza exterioara

 
Segotep Phoenix K3 este o carcasa solida de aproximativ 8KG, echipata cu un panou lateral din sticla securizata de 4mm. Doua rame din plastic negru sunt aplicate pe latimea panoului din sticla si au rolul de a-l ranforsa, dar si de a-l sustine atasat de sasiu prin suruburile de tip thumbscrews (forma rotunda a acestora este mult mai practica in utilizare). Cromatica carcasei este preluata si de panoul lateral din sticla securizata prin tenta spre negru a acestuia.

Iluminarea frontala a mastii frontale se face prin intermediul unei benzi LED RGB adresabile, care poate fi controlata prin intermediul butonului LED aflat pe zona de control a carcasei. Mentinerea acestui buton  apasat timp de cateva secunde va dezactiva iluminarea benzii in timp ce actionarile scurte asupra butonului vor trece prin diverse variatii de culoare si moduri de functionare (respectiv static si dinamic). Banda LED RGB se alimenteaza dintr-o mufa SATA sau printr-un header D-RGB 5V conectat la placa de baza.

Zonele de captare ale aerului sunt pozitionate pe exteriorul mastii frontale, doua filtre de tip mesh fiind ascunse sub cele doua grilaje laterale. O data scoasa masca frontala prin tragere, aceasta fiind atasata de sasiu prin cleme de plastic, gasim un filtru de praf care poate sa retina cu adevarat impuritatile din aer. Drept urmare, poate fi firesc pentru unii utilizatori sa renunte la filtrele tip mesh si sa usureze airflow-ul.

Zona de control a sistemului se gaseste pe plafonul carcasei si este prevazuta cu un buton de Power, butonul LED, doua porturi USB 3.0, doua porturi USB 2.0 si jack-urile stereo (microfon si casti). Capacul magnetic de pe plafonul carcasei ascunde zona de cable management, aceasta avand o inaltime de 6 cm. Picioarele sunt construite din plastic de culoare neagra, in capatul carora au fost aplicate pad-uri din cauciuc. Inaltimea acestora recomanda un amplasament al carcasei pe o suprafata plana, fie birou ori podea. Tot in aceasta zona gasim un filtru de praf tip sertar.

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Segotep Phoenix K3

Lasa-ne un comentariu: