Computex 2018 – Segotep

Scris de: , in categoria: Stiri, in 13 June, 2018.

Segotep

 

Evident ca nu puteam lipsi de la prietenii de la Segotep unde am putut vedea doua noi concepte interesante de carcase dar si o linie noua de functii pentru ventilatoarele RGB. Carcasa glisanta Capsule impreuna cu mITX-ul din aluminiu si sticla Desert Eagle au captat intreaga atentie a standului Segotep din acest an. Bine, impreuna cu fetele care le pazeau cu strictete …

O alta noutate a fost aplicatia pentru telefon prin intermediul careia putem sincroniza ventilatoarele cu jocurile sau filmele ce ruleaza pe televizor sau monitor. Controllerele Segotep pot suporta pana la 8 ventilatoare RGB proprietare (5 pini) precum si 2 benzi RGB iar pentru control putem utiliza butoane, telecomanda IR sau telefonul mobil prin Bluetooth / WiFi (difera in functie de model). Se pare ca cei de la Segotep sunt pregatiti si suporta o intreaga generatie RGB, lucru imbucurator pentru entuziasti, dar mai ales pentru modderi.

 

Comentarii

Un comentariu la: Computex 2018 – Segotep

  1. Marian a scris pe:

    Nu stiu cum se face ca Segotep (firma cu produse in general low cost) au aratat carcase si ventilatoare foarte atractive dpdv al designului cumpatat, pe cand Antec (firma cu produse in general medium) au aratat niste carcase care arata ca niste “chinezarii”.

Lasa-ne un comentariu: