Computex 2018 – AMD

Scris de: , in categoria: Stiri, in 14 June, 2018.

AMD

 
Ultimii doi ani au fost de bun augur pentru AMD, acestia lansand atat indragitele procesoare din familia Ryzen, cat si monstruoasele Threadripper. Conferinta AMD tinunta in cadrul Computex 2018 a adus o serie de noutati interesante pentru entuziasti, cei de la AMD ducand lucrurile si mai departe.

Astfel, in primul rand am putut vedea un intreg ecosistem de desktop-uri si notebook-uri dotate cu solutii de la AMD, de la Lenovo sau Acer si pana la Huawei. Nu in ultimul rand, am putut vedea AMD RX Vega 56 Nano, dar si prima demonstratie publica a viitoarelor solutii HBM2 fabricate in litografie pe 7nm.

Totusi, cea mai importanta stire pentru entuziastii din intreaga lume a fost anuntarea celei de-a doua generatii AMD Threadripper. Fabricat in litografie pe 12nm, noul monstru marca AMD va avea 32 de nuclee si 64 de fire de executie si va fi lansat undeva spre sfarsitul verii, marcand a doua data in ultimii doi ani cand AMD se pot lauda cu cel mai puternic procesor de pe fata planetei.

Il asteptam cu siguranta la teste si suntem convinsi ca vara aceasta va fi cu adevarat fierbinte, atat la propriu, cat si la figurat!
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2018 – AMD

Lasa-ne un comentariu: