Computex 2018 – Seasonic

Scris de: , in categoria: Stiri, in 14 June, 2018.

Seasonic

 
Seasonic se numara printre companiile care anunta putine lucruri dar bune, iar in acest an nu au facut exceptie de la aceasta regula. Astfel, anul acesta am putut vedea modelul Seasonic Focus Gold SGX-650, adica o sursa SFX din seria Focus Gold. Evident, avem de-a face cu un design full-modular, un ventilator silentios si garantie de 10 ani, dotari devenite deja standard pentru Seasonic in ultimii ani.

Un alt produs care ne-a atras cu adevarat atentia a fost Seasonic SCMD, adica System Cable Management Device. Este vorba despre o extensie care se monteaza pe spatele motherboard tray-ului, alimentata din sursa cu ajutorul cablului ATX 24 pin. De aici, putem alimenta direct toate componentele, ducand astfel organizarea cablurilor in carcasa la un alt nivel.

De aceasta data ne-au atras atentia si sursele industriale produse de Seasonic, in special modelele de mare densitate cu puteri de pana la 1600W, acestea fiind gandite pentru rack-uri 1U care pot utiliza pana la doua astfel de surse redundante.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2018 – Seasonic

Lasa-ne un comentariu: