Review – Seasonic Connect 750W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 13 May, 2020.

Seasonic Connect 750W

 
Dupa ce am putut admira conceptul Connect al celor de la Seasonic timp de cativa ani, in cadrul targurilor de profil (Computex, CES, etc), 2020 este anul in care produsul isi face aparitia pe piata iar noi il putem testa asa cum trebuie. Seasonic Connect implica impartirea sursei de alimentare clasice in doua: sursa ATX, ce pastreaza toata partea de filtrare EMI, primar si secundar, respectiv un PCB (33cm x 6cm x 2cm) cu conectori, unde au fost mutate si convertoarele DC-DC pentru rail-urile minore.

Acesta se monteaza pe spatele tray-ului placii de baza folosind magneti, toate conexiunile modulare pornind direct din acest modul, organizarea cablurilor fiind simplificata iar lungimea firelor scurtata simtitor.

Asa cum aparitia surselor complet modulare a reprezentat o revolutie la vremea ei, Seasonic revolutioneaza din nou piata surselor prin seria Connect. Pentru moment, acesta este alcatuita dintr-un singur membru: Seasonic Connect 750W (SSR-750FA), care foloseste o platforma imbunatatita Focus Gold, pe care am testat-o deja aici. Acest prim model de Connect este o incercare a unui concept revolutionar, care poate sa aiba succes sau nu, seria putand fi extinsa cu modele mai eficiente, precum si cu mai multe dotari (controller de ventilatoare / iluminare, etc).

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Seasonic Connect 750W

  1. Dor a scris pe:

    Mi se pare sau cei de la Seasonic au reușit cu acest produs să elimine “gâlma” de pe cabluri?

Lasa-ne un comentariu: