Review – Seasonic Prime PX-650

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 26 May, 2020.

Seasonic Prime PX-650

 
Dupa ce am putut admira Seasonic Connect 750W, o solutie inedita pentru rezolvarea problemelor de wire-management, acum a venit momentul sa revenim cu picioarele pe pamant si sa ne indreptam privirea catre Prime PX-650. Sursa testata astazi este urmasul seriei Prime Platinum lansata tocmai in 2017, insa cu o titulatura mai usor de identificat (P vine de la Platinum, X de la faptul ca avem de-a face cu o sursa complet modulara in timp ce 650 ne indica puterea).

Specificatiile electrice si garantia raman la fel, insa in interior avem de-a face cu o platforma optimizata, similara cu cea intalnita in Connect 750W. Eficienta 80PLUS Platinum, arhitectura complet modulara, modul semi-pasiv de functionare precum si o garantie de 12 ani suna bine, dar treaba noastra este sa vedem daca acesta platforma revizuita, initial prezenta pe seria Focus, pastreaza sau nu caracterul seriei Prime.

Am observat un comportament bun in cazul lui Connect 750W, insa aceasta venea cu certificare Gold, iar modulul separat de conectare schimba datele problemei atat in ceea ce priveste zgomotul (ripplu), cat si in cazul OCP-ului. Eu unul sunt curios sa vad cum sta treaba, asadar haideti sa dam pagina!

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Seasonic Prime PX-650

Lasa-ne un comentariu: