Computex 2023 – Segotep

Scris de: , in categoria: Stiri, in 8 June, 2023.

Segotep

 
Iata-ne ajunsi si la standul celor de la Segotep, unde am fost coplesiti de mutitudinea de carcase lansate de curand, dar si de cele ce isi asteapta cuminti randul pentru a fi cunoscute de publicul larg. Asadar, design-ul acestora variaza de la teme mai asiatice pana la unele mai serioase si mai prietenoase cu piata europeana.

Ceea ce ne-a atras atentia in mod special este KL-Aeolus, un mid-tower in format ATX ce poate acomoda o placa video de 390mm si un radiator de pana la 360mm pe plafon. Masca frontala este elementul distinctiv in acest caz, aceasta fiind compusa din 3 panouri din plastic suprapuse, fiecare panou fiind prevazut cu fante pentru admisia aerului in partea de jos. Atunci cand situatia o cere, panourile se pot deschide pentru a lasa mai mult aer sa intre in carcasa.

Segotep Gank360 Ape suporta o gama variata de placi de baza, incepand de la ITX pana la E-ATX si ofera ceva mai multa adancime in interior astfel incat putem acomoda un cooler de procesor de pana la 172mm. Si in acest caz se poate instala un radiator de 360mm iar tray-ul placii de baza este compatibil cu placile de baza ce au conectorul de alimentare pe partea din spate.

In materie de surse de alimentare avem GM850W (disponibila si in versiunea de 1250W) si GN850W, ambele certificate 80PLUS Gold, compatibile cu standardul ATX 3.0 si echipate cu noul conector 12VHPWR. Daca aceste modele vin doar pe negru, Segotep MU-850G ofera si o varianta pe alb, aceasta supunandu-se si ea noilor certificari. In final, nu putem spune decat ca le asteptam pe masa de test din laborator, sa vedem ce le poate pielea in practica.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: