Computex 2023 – Zotac

Scris de: , in categoria: Stiri, in 9 June, 2023.

Zotac

 

Pentru Computex 2023, prietenii de Zotac au facut echipa cu Spider-Man: Across the New Universe pentru lansarea si promovarea pe piata a unei serii limitate de placi video tematice. Este vorba despre doua modele bazate pe GPU-ul Geforce RTX 4070 (AMP AIRO SPIDER-MAN si Twin-Edge OC SPIDER-MAN) precum si un model echipat cu Geforce RTX 4070 Ti: AMP AIRO SPIDER-MAN. Acestea vin cu un backplate detasabil magnetic in tematica filmului, precum si cu bundle special, insa vor fi vandute doar in anumite tari in care acest parteneriat este activ (din pacate Romania nu este una dintre ele).

Mai departe avem gama de miniPC-uri ZBOX Edge, care a primit un update printr-un model echipat cu procesor AMD Ryzen 7 7840U care vine cu 12 nuclee intr-un format extrem de compact, avand in vedere puterea dezvoltata. Barebone-ul Magnus One este disponibil si in versiunea alba acum, avand si o versiune cu placa video RTX 4070, precum si una cu versiunea mobila a GPU-ului RTX 3500, dedicat pietei profesionale.

Poate cel mai interesant produs din punct de vedere al tehnologiei integrate a fost ZBOX PICO PI430AJ WITH AIRJET, o cooperare intre Zotac si Frore Systems. Sistemul minuscul este echipat cu doua module AirJet Mini dezvoltate de Frore Systems, acestea fiind primele raciri active fara componente in miscare. Acestea folosesc o membrana pentru a elimina caldura din sistem, fiind suficiente pentru a raci un Intel Core i3-N300, un procesor cu 8 nuclee, o frecventa de 3.8GHz si un TDP de 7W. Impresionant as putea spune, sporul de performanta fata de vechiul model ZBOX PICO este semnificativ.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: