Computex 2024 – Zotac

Scris de: , in categoria: Stiri, in 10 June, 2024.

Zotac

 
Zotac au aratat cele mai noi versiuni ale mini PC-ului Magnus One, echipate cu cele mai recente procesoare Intel si placi grafice Nvidia RTX. Daca nu va mai aduceti aminte, Magnus One este un mini PC pe care l-am testat in urma cu cativa ani, dar si o competitie in care am castigat impreuna cu Gabriela premiul pentru cea mai buna integrare RGB. Ei bine, daca Zotac Magnus One in versiunea clasica arata deja bine si elegant, trebuie sa va spun ca versiunea alba este pur si simplu superba si sunt convins ca ii va gasi locul pe birou sau in sufrageria multor pasionati.

Adevarata noutate a constat in lansarea consolei portabile Zotac Zone, bazata pe un procesor AMD Ryzen 7 8840U cu o solutie grafica integrata Radeon 780M, 16GB LPDDR5 7500, un SSD pCI-E 4.0 de 512GB si un display AMOLED cu o rata de refresh de 120Hz si rezolutie Full HD. Cei de la Zotac au incercat sa ofere o experienta cat mai ergonomica utilizatorilor, plasand doua rotite in jurul joystick-urilor, acestea putand fi alocate oricarei functii ne dorim.

De asemenea, Zotac Zone este livrat impreuna cu o husa de protectie de buna calitate, precum si cu un docking station dedicat. Cu un display de 7″ si un pret recomandat de comercializare de aproximativ 799 USD, Zotac Zone ar trebui sa isi faca aparitia in magazine in luna Septembrie a acestui an.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: