Computex 2023 – HYTE

Scris de: , in categoria: Stiri, in 9 June, 2023.

HYTE

 

Si cei de la Hyte au venit anul acesta la Computex cu noutati in materie de produse, astfel incat in standul acestora am putut vedea sisteme complete construite in noile carcase Hyte Y60, care vin cu un distro plate inclus, cat si Y40 Snow White, ce vine cu doua panouri din sticla securizata, oferind astfel ceea ce producatorul denumeste “vedere panoramica”.

In cadrul ultimului sistem am putut vedea instalat nou lansatul AIO pentru procesor Thicc Q60, compatibil cu socket-urile Intel si AMD, echipat cu o pompa puternica, un radiator de 240mm extrem de gros impreuna cu doua ventilatoare Thicc FT12, de 32mm grosime. Pe capacul pompei avem un display IPS ultraslim de 5″ echipat cu microprocesor ARM quad-core ce pivoteaza, pe spatele acestuia avem si o zona de iluminare qRGB (42-Pixeli). Partea de conectica este simplificata simtitor prin Nexus Link, aceasta reprezentand noua interfata hardware a celor de la Hyte. Astfel, cele doua ventilatoare comunica prin intermediul interfetei Nexus Link Type-M fara fir – majoritatea cablurilor au fost eliminate, singurul cablu ce face legatura cu radiatoarul fiind si el ascuns. Un canal aditional Nexus Link Type-C este inclus pentru controlul intregului sistem pe partea de racire si iluminare.

Nexus Portal este un controller dotat cu un procesor Cortex ARM 32-bit ce poate gestiona simultan multiple canale de iluminare, senzori si temperaturi prin intermediul interfetei Nexus Link Type-C. Mai mult decat atat, Nexus Portal suporta si controlul iluminarii ARGB si cel PWM al ventilatoarelor in modul clasic, in cazul in care aveti si asa ceva in sistem.

Hyte Keeb TKL este o tastatura qRGB iar layout-ul tenkeyless vine cu 93 de taste adresabile si cu o carcasa din policarbonat ce distribuie 155-pixeli qRGB de-a lungul intregii suprafete. Pentru accentuarea iluminarii s-au folosit keycaps-uri din PBT iar switch-urile sunt Durock Creamy Yellow, acestea fiind montate pe o placa din aluminiu. Picioarele tastaturii sunt magnetice si detasabile, astfel incat fiecare utilizator isi poate gasi pozitia ideala.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: