Prezentare – Segotep Phoenix K3
Concluzii
Iluminarea panoului frontal este placuta, personal am gasit modurile dinamice pe gustul meu (in mod surprinzator), iar apasarea prelungita a butonului LED dezactiveaza efectele vizuale in cazul in care cineva le gaseste deranjante.
Layout-ul interior este o combinatie reusita intre simplitate, estetica si simt practic, atat timp cat exista 2 ventilatoare amplasate in zona din spate a carcasei care vor contribui la dinamica airflow-ului prin impingerea aerul cald din interior in exterior – in caz contrar va exista o “perna” de aer cald blocata in zona de sub plafon a carcasei.
Asadar, Segotep Phoenix K3 este o carcasa cu o dinamica atipica a airflow-ul “per se”, dar ofertanta in corijarea traseului acestuia, putand gazdui radiatoare de 360mm in partea frontala, sau un cooler cu racire pe apa pentru procesor montat pe partea din spate. Pentru un interior echilibrat din punct de vedere estetic, formatul unei placi de baza ATX este de preferat, conectarea cablurilor devenind facila prin folosirea spatiului aflat intre tray-ul placii de baza si masca de otel a sursei.
Un alt avantaj al layout-ului intern vizeaza stresul diminuat al placii video asupra placii de baza, iar inlaturarea necesitatii unui riser cu siguranta va fi pe placul multora. Ne putem astepta sa vedem chiar si sisteme custom spectaculoase ce se vor folosi de layout-ul lui Segotep Phoenix K3 in moduri creative. Pretul de 380 RON este unul mai mult decat rezonabil, avand in vedere dotarile oferite, mai ales ca – sa fim sinceri – majoritatea carcaselor decente incep oricum de pe la 300 RON. Phoenix K3 este o alegere interesante pentru oricine isi doreste o carcasa “altfel”.
Comentarii
Niciun comentariu la: Prezentare – Segotep Phoenix K3
Pingback: Prezentare – Segotep Phoenix K3 - 1iT.ro - Stiri IT, noutati si tehnologie