Computex 2015 – Synology pregateste router-ul RT1900ac

Scris de: , in categoria: Stiri, in 18 June, 2015.

Ne-am oprit si la standul Synology pentru a vedea ce ne mai pregateste compania in materie de NAS-uri. Si asteptarile nu ne-au fost inselate, pana la sfarsitul anului ar trebui sa vedem pe piata DiskStation DS215+, DiskStation DS216se, DiskStation DS715 dar si NVR716, care are printre dotari si o iesire video HDMI pentru a putea fi folosit fara conectare la PC.

Cel mai interesant produs este cu siguranta Synology Router RT1900ac, un router dual-band capabil de viteze ce pot atinge 1900Mbps. Compania are multa experienta in ceea ce priveste dezvoltarea de software, DSM-ul fiind in acceptia multora cel mai bun software dedicat NAS-uri. Synology va folosi o versiune modificata de DSM si pe RT1900ac, vrand sa faca din acest cel mai configurabil si user friendly router de pe piata. Pana la sfarsitul anului ar trebui sa fie lansat pe piata si vom putea vedea mai bine ce si cum.

 

1

2

3

4

5

6

7

Comentarii

2 comentarii la: Computex 2015 – Synology pregateste router-ul RT1900ac

  1. f7orin a scris pe:

    In toate aceste stiri pe care le plantati nu gasesti nimic util. In afara faptului ca descrieti ce se gaseste si pe site-ul oficial, puteti mentiona distribuitorii din Romania pentru produsul acesta.
    De unde se poate cumpara?
    Ce pret va avea pe piata din Romania?
    Se poate plati in avans cu discount ?
    Consider ca sunt intrebari pertinente si o stire ar trebui sa aiba raspuns pentru acestea.

    ” + Like ” cand vor fi stirile complete.

  2. Monstru a scris pe:

    Stirile astea sunt publicate de la fata locului, de la Computex, in momentul in care respectivele device-uri sunt aratate pentru prima data. Da, acum ai toate datele pe site-ul producatorului. In momentul in care am publicat noi nici nu exista macar pagina pentru produsul respectiv pe site-ul producatorului. De aia era stire … si noutate. Atunci… in Iunie.

    De ce sa mentionam distribuitorii in Romania? Daca esti reseller ii cunosti deja. Daca esti end-user nu te intereseaza distribuitorii pentru ca oricum nu cumperi de la ei.

    De unde se poate cumpara? In momentul aparitiei stirii de nicaieri. Acum de la orice etailer. Tot acolo gasesti si pretul. Precomenzi in Romania pe hardware? Unde ai vazut tu asa ceva…

Lasa-ne un comentariu: