Corsair pregateste Dominator GTX 8 pentru LGA2011

Scris de: , in categoria: Stiri, in 3 November, 2011.

Dupa cum bine stiti, procesoarele si placile de baza pentru socket-ul LGA2011 se pregatesc de lansare luna asta. Evident, nici producatorii de memorii RAM nu puteau sta deoparte si vor lansa si ei o pleiade de kit-uri avand diferite capacitati si frecvente.

Corsair pregateste un kit quad-channel special pentru entuziasti si pasionatii de overclocking, Dominator GTX 8 pe numele lui de scena. Acesta este alcatuit din 4 module a cate 2GB cu o frecventa specificata de 2400MHz si latente 10-12-10-30 1.65v. Pentru a nu suprasolicita controller-ul de memorie integrat in CPU, Corsair a folosit chipuri de densitate mare Hynix doar pe o singura parte a memoriilor (Single-Sided).

Desi specificatiile sunt mai slabe decat kitul anterior, Dominator GTX 7, ce avea latente specificate de 9-11-10-30 1.65v si era echipat cu aceleasi chipuri am fost asigurat ca ne putem astepta la un headroom spectaculos. Vom reveni cu teste atunci cand Intel va ridica NDA-ul asupra platformei dar pana atunci va las in compania unui teaser…

.

Comentarii

4 comentarii la: Corsair pregateste Dominator GTX 8 pentru LGA2011

  1. Robert a scris pe:

    Ce ne facem cu aceste memorii high profile in overclockingul pe aer? Va incapea un Noctua NH-D14 sau Thermalright Archon pe aceste placi?

    offtopic: Arata bine de tot aceasta combinatie de Asus R4E si GTX 8

  2. Robert, eu vad niste suruburi sau poate un fel de peg-uri, in 3 locuri pe partea de sus (rosie) a radiatoarelor si banuiesc ca e demontabila.

  3. GENiEBEN a scris pe:

    @Robert, Se defileteaza partea rosie a radiatorului cu un T10.

  4. matose Post author a scris pe:

    Sau se foloseste racire cu apa, eu de exemplu o sa folosesc un Corsair H80 pentru testele non-subzero 🙂

Lasa-ne un comentariu: