HIS Radeon HD 5870 – in curand in Romania

Scris de: , in categoria: Stiri, in 26 September, 2009.

Subiectul 5870 este din ce in ce mai fierbinte, in timp ce asteptarea noului produs starneste nerabdare in randul entuziastilor.  Pentru acestia, avem vesti bune! Surse din cadrul companiei taiwaneze HIS ne-au confirmat astazi intrarea unui transport de placi video in tara, in cursul saptamanii viitoare. Acestea ar trebui sa fie disponibile in magazine  pana la sfarsitul saptamanii, pentru un pret recomandat de producator de 1490 RON (evident, in functie de magazin, acesta poate lua o valoarea putin mai mare sau mai mica decat pretul oficial recomandat).  Desi stocul va fi limitat, nu putem decat sa ii felicitam pe cei de la HIS pentru promptitudine, indisponibilitatea acestui model punand in dificultate majoritatea integratorilor.

Ca sa ne convingem personal de existenta fizica a acestor placi (deoarece preturile fost deja listate de catre unele magazine, in asteptarea produselor, insa acestea nu sunt momentan in stoc), am solicitat un sample pentru teste. Calatorind pe un traseu mult mai rapid decat produsele care vor fi comercializate in retail, sample-ul a ajuns la noi astazi. Astfel, acesta este unul dintre primele exemplare retail de HD 5870 care ajung in Romania. Pana spre mijlocul saptamanii viitoare, cand veti putea achizitiona placa din magazine, ne-am gandit sa va aratam despre ce este vorba.

HIS-HD5870-01

HIS-HD5870-02

HIS-HD5870-03

Pachetul celor de la HIS contine un cupon cu ajutorul caruia proprietarul unei astfel de placi va putea descarca gratuit primul joc DirectX 11 (Colin McRae DIRT 2) in momentul in care acesta va fi lansat oficial pe piata. De asemenea, in pachet mai gasim un adaptor DVI-VGA, doua adaptoare Molex 4 pin -> PCI-E 6 pin, un bridge Crossfire, manualul si CD-ul cu driveri.

HIS-HD5870-04

HIS-HD5870-05

HIS-HD5870-06

HIS-HD5870-07

Mai vreau sa va dezvalui un mic secret, legat de ce veti putea citi pe lab501 in viitorul apropiat. Prea multe vorbe nu isi au sensul, asa ca mai bine va las in compania acestei fotografii…

HIS-Three Kings

Comentarii

4 comentarii la: HIS Radeon HD 5870 – in curand in Romania

  1. SCUMP DOMLE SCUMP a scris pe:

    ESTE UN PRODUS CARE NU ISI FACE BANI ESTE EXACT ACEASI PACALEALA CA SI gtx295 sau altele de genu .DOMLE SA FIM CU PICIOARELE PE PAMANT si cu capu in lumea reala nu in cea virtuala.Acesti domni fac bani pe spatele nostru al prostilor.De unde diferenta de bani intre 4890 1gb si 5870 1gb.Avand in vedere ca costurile sau redus datorita procesului de fabricatie si unde mai pui criza sau ca in romania este mai scump ca in germania de exemplu.Voi in loc sa vedeti acest lucru faceti tot felul de teste in vant.Macar faceti si voi un test cu componente ce isi permite sa ia si omul de rand nu numai cu componente de mii de euro.sau racire lichida,proc la 6gb?????????????Aiurea in vant.

  2. SCUMP DOMLE SCUMP a scris pe:

    Cand vedem placa aia care fizic la ochi ma refer sa se vada diferenta atunci poate mai luam si noi da asa mai bine mancam pe bani aia.

  3. iFool a scris pe:

    CrossFire! :D:D

  4. lengthy and in depth article but full of useful information

Lasa-ne un comentariu: