LAB501 si Xilence – Christmas Treasure Hunt

Scris de: , in categoria: Stiri, in 25 December, 2011.

Ho, Ho, Ho dragii mosului! Mos Craciun a venit si fiecare copil cuminte a gasit sub brad ceva frumos. Bineinteles, si sub bradul nostru Mos Craciun a lasat cate ceva, mai precis doua premii frumoase, dintre care unul chiar tematic. Si pe langa premii, Mos Craciun a lasat si indicatii. Astfel, peste noapte Mosul a luat la rand articolele noastre, si in 3 dintre ele a inserat urmatoarea imagine:

.

.

Ei bine, conform instructiunilor Mosului, cine gaseste primul cele 3 articole si da un mail la adresa castiga o sursa Xilence SPS-XP500XQ de 500W, de culoare alba, in spiritul sarbatorilor. Dar nu va intristati daca nu ati castigat sursa, al doilea mail primit va primi un premiu tematic, mai precis un carnat si o sticla de tuica facute de Monstru cu mana lui!!!

.


.

Tot ce trebuie sa faceti este sa gasiti cele trei articole in care Mosul a inserat pozele si sa trimiteti un mail la adresa de mai sus, care sa contina link la cele trei articole, numele complet si nickname-ul de pe forum (daca este cazul), nr de telefon si adresa in cazul in care nu sunteti din Bucuresti. Atentie, premiul 2 se inmaneaza doar unui locuitor din Bucuresti din motive evidente de igiena sanitara. Primele doua mail-uri castiga. Ho, Ho, Ho!

Comentarii

Niciun comentariu la: LAB501 si Xilence – Christmas Treasure Hunt

Lasa-ne un comentariu: