Chieftec UC-02B Uni Series – Prezentare

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 4 November, 2015.

Chieftec UC-02B

 
Daca tot am inceput saptamana cu carcase, m-am gandit ca nu ar strica sa continuam in acelasi fel. Totusi, spre deosebire de navele spatiale despre care am discutat in round-up-ul mATX/mITX, de aceasta data vom discuta despre o carcasa foarte accesibila, de mici dimensiuni, dar care accepta inclusiv placi de baza ATX.

Este vorba despre cel mai nou membru al familiei Uni de la Chieftec, mai precis Chieftec UC-02B. Mititica nu este gandita pentru gameri sau sisteme high-end, din contra, discutam despre o carcasa slim, care se adreseaza mai mult sistemelor de tip office sau multimedia PC.

De ce am aborda un asemenea subiect? Pai este destul de simplu – mai avem si parinti care au nevoie de PC-uri, unii dintre voi lucreaza in domeniul IT si construiesc PC-uri pentru diverse firme, iar o solutie decenta, cu un pret bun, este intotdeuna binevenita, chiar daca nu este atat de spectaculoasa ca o carcasa de gaming moderna.

Cu toate acestea, o sa vedeti ca exista cateva aspecte interesante/inedite in cazul lui Chieftec UC-02B, motiv pentru care am si ales sa o testez. Haideti sa vedem despre ce este vorba.

 
Intro

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: