Corsair Carbide 330R Review
Corsair Carbide 330R
A trecut ceva timp de cand n-am mai scris o prezentare la o carcasa, asadar imi cer scuze de pe acum daca o sa par un pic ruginit in acest domeniu. Din teancul de carcase stranse, prima care mi-a atras atentia a fost Carbide 330R, o versiune imbunatatita a lui 300R care s-a bucurat de un adevarat succes pe piata din Romania.
Corsair a optimizat 330R pentru silentiozitate, neuitand totusi segmentul de piata in care concureaza carcasele din seria Carbide, adica mainstream. Daca sasiul si spatiul interior este identic cu 300R, partea exterioara este redesenata complet, 330R avand o usa frontala captusita cu material fonoabsorbant pentru a atenua cat mai mult zgomotul produs.
Pe partea superioara avem un capac de plastic captusit si el cu material fonoabsorbant, iar daca il scoatem avem la dispozitie suficient spatiu pentru a monta un circuit de racire cu apa de 240mm / 280mm, cum ar fi Corsair H110. Panourile laterale sunt solide, fiind si ele la randul lor captusite cu material fonoabsorbant.
Cu Carbide 330R, Corsair isi doreste sa atace segmentul de carcase silentioase si accesibile in acelasi timp, pretul la care se gaseste in Romania fiind de 410RON. In acest segment mai avem carcase din seria Define de la Fractal sau Deep Silence de la Nanoxia. Desi ambele companii practica preturi similare pentru modelele concurente, se confrunta cu reale probleme de disponibilitate – cel putin in Romania.
Comentarii
Care este grosimea tablei folosite la constructie?