Lepa G650 – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 14 February, 2013.

Lepa G650

 

Lepa este unul dintre numele noi pe piata surselor, care se afla in incercarea de a se afirma chiar de la inceput. Firma a fost infiintata in 2011 si foloseste Enermax drept OEM pentru sursele sale. Colaborarea dintre cele doua companii nu se termina insa aici, Lepa bazandu-se pe birourile locale din Europa ale Enermax pentru a se ocupa de partea de vanzari si marketing. Cu asemenea experienta in spate, s-ar putea ca prospetimea companiei pe piata surselor sa nu conteze deloc.

Portofoliul celor de la Lepa include modele din toate categoriile, de la unele de 400W, accesibile, pana la mamuti de 1600W certificati 80Plus Gold. Sursa testata astazi, G650, se afla la mijloc. Ea se doreste a se afirma ca o sursa mainstream cu pretentii. Majoritatea dotarilor cu care ne-am obisnuit la sursele de ultima generatie sunt prezente: design DC-to-DC, cabluri modulare, functionare fanless la incarcari mici si eficienta ridicata, la nivelul 80Plus Gold.

In perioada curenta, nici macar aceasta lunga lista de facilitati nu ajunge sa te impui in segmentul mainstream/performance. Concurenta aici este acerba, nume grele precum Seasonic, Super Flower, Antec si chiar Enermax oferind produse atragatoare din perspectiva raportului pret/performanta. Acestea fiind spuse, sunt curios ce au reusit sa contruiasca nou-venitii de la Lepa. Poate fi recomandata G650 in detrimentul celorlalte?

 

K5__9209

 

Comentarii

4 comentarii la: Lepa G650 – Test practic

 1. VladM a scris pe:

  Atata timp cat SF GGGX e vreo 420 de lei in Romania nu vad cum sursa asta ar merita mai mult de 350 de lei. Insa presimt ca o sa fie mai scumpa decat Super Floarea…

 2. BogdanN a scris pe:

  Detin sora ei putim mai mare si anume cea de 750Watt si sunt chiar foarte multumit de ea putant tine sistemul cu cfx de 6850 cu oc iar ventilatorul nici nu porneste pana la o incarcare de 20% ,iar suma data pe ea ma facut sa o aleg in deprimentul unei Seasonic .

 3. Sorin Marin a scris pe:

  Mda…500RON in Romania..

  http://www.azerty.ro/surse/sursa-lepa-g650-mas-650w-pci-e-6-2-x4-sata-x9-molex-x4

  Good Joob Lab501 🙂

  I Lab501 🙂

 4. Cam scumpa :-s

Lasa-ne un comentariu: