Prezentare – be quiet! Dark Base 701

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 29 December, 2023.

be quiet! Dark Base 701

 

La jumatatea lunii noiembrie a vazut lumina zilei Dark Base 701, fratele mai mic al lui Dark Base Pro 901, despre care am vorbit pe larg in articolul dedicat. Succesorul lui Dark Base 700, o carcasa populara din lineup-ul celor de la be quiet!, optimizata in primul rand pentru silentiozitate, Dark Base 701 acorda o importanta mai mare airflow-ului, prin urmare zona frontala si plafonul au panouri permisive din mesh.

La fel ca si celelalte modele din seria Dark Base si in acest caz avem parte de un interior reversibil, acesta fiind si destul de generos ca dimensiuni, astfel incat un radiator sau un AIO de 360mm poate fi instalat fara probleme atat frontal, cat si pe plafon. Placa video poate fi de asemenea instalata vertical, prin urmare este compatibila si cu riser-ul Riser Cable comercializat separat de catre cei de la be quiet!. Dark Base 701 se gaseste pentru moment pe piata doar in varianta pe negru, insa un model alb este programat pentru lansare in anul care urmeaza.

Vom gasi aceleasi ventilatoare de care beneficiaza si fratele sau mai mare (Dark Base Pro 901), mai exact Silent Wings 4 PWM, unele din cele mai silentioase ventilatoare existente pe piata. Sub masca plafonului si sub cea frontala gasim sistemul de montare al ventilatoarelor sau al radiatorului care pot fi inlaturate la nevoie, unul prin glisare iar celalalt prin intermediul suruburilor thumbscrews.

La un pret de comercializare de aproape 1300 lei, be quiet! Dark Base 701 este o carcasa high-end cu dotari pe masura, care includ 3 ventilatoare Silent Wings 4 PWM de 140mm si un controller integrat, care poate sustine 8 ventilatoare PWM dar si 2 dispozitive ARGB impreuna cu panoul frontal iluminat discret cu 2 benzi laterale situate vertical. Haideti pe pagina urmatoare sa vedem specificatiile in amanunt!

 

 

Comentarii

4 comentarii la: Prezentare – be quiet! Dark Base 701

 1. doru_bm a scris pe:

  Frumoasa carcasa!
  Eu am doar 500x -ul de la Be quiet si tot sunt multumit!

  An nou fericit si mai bun echipei LAB501!

 2. Multumim frumos! Un An Nou Fericit la toata lumea

 3. video gamer a scris pe:

  foarte frumoasa carcasa asta, o voi lua in considerare pentru un viitor setup

 4. dorubm a scris pe:

  In partea de jos a carcasei se poate monta o unitate optica cumva?
  Unde se poate monta si un hard cu ajutorul accesoriului suplimentar HDD CAGE 2 https://www.bequiet.com/en/accessories/4427

Lasa-ne un comentariu: