Prezentare – be quiet! Pure Base 500 FX

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 18 August, 2022.

be quiet! Pure Base 500 FX

 
Vara asta ne-am bucurat de multiple lansari de produse din partea producatorilor hardware, iar astazi a venit si randul celor de la be quiet! sa se alature acestui val. Odata cu aniversarea a 20 de ani de activitate, ce a avut loc la inceputul lunii August, producatorul german a adaugat in portofoliu trei produse din seria FX: Pure Loop 2 FX, Pure Rock 2 FX si Pure Base 500 FX.

Pure Base 500 FX este evolutia fireasca a popularului model Pure Base 500 DX, beneficiind de imbunatatiri in zone cheie, cum ar fi de exemplu inlocuirea celor 3 ventilatoare Pure Wings 2 cu 4 ventilatoare Light Wings ARGB. Totodata, ne putem bucura de confortul fan controller-ului PWM si ARGB ce poate sustine pana la 6 dispozitive ARGB si 6 ventilatoare PWM.

Momentan, carcasa este disponibila doar pe negru, insa incepand cu luna August si pana in Septembrie vom gasi Be Quiet! Pure Base 500 FX la un pret mult mai apropiat de cel al vechiului model (in jur de 670 RON comparativ cu pretul standard 877 RON), fiind aplicate reduceri din partea producatorului. Dar, inainte de toate, sa incepem cu specificatiile, pe pagina urmatoare.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – be quiet! Pure Base 500 FX

  1. ay|yu a scris pe:

    as recomanda thermaltake s100/ ~200 lei acum 2 ani chit ca este mini tower

Lasa-ne un comentariu: