Review – be quiet! Pure Rock 2 FX Black

Scris de: , in categoria: Racire, in 11 August, 2022.

be quiet! Pure Rock 2 FX Black

 
Daca toamna se numara bobocii, atunci vara ar fi o idee buna sa numaram sistemele de racire. In fond, anul acesta am avut parte de o vara chiar torida, iar noi nu am fost singurii care am resimtit acest lucru, bietele componente din sistemele noastre fiind si ele sensibile la variatiile de temperatura.

Motiv pentru care, de fiecare data cand configuram un PC, ar fi ideal sa acordam atentia cuvenita sistemului de racire si sa il dimensionam in concordanta cu procesorul folosit. Desigur, nu toata lumea utilizeaza procesoare high-end, insa asta nu inseamna ca procesoarele accesibile nu merita si ele atentia noastra. In fond, coolerul potrivit ne poate asigura un mediu linistit de lucru, indiferent daca discutam despre 12900K sau 12600K.

Cei de la be quiet!, de exemplu, produc 3 game de air coolere, mai precis gama high-end Dark Rock, gama mainstream Shadow Rock si gama accesibila Pure Rock. Ei bine, astazi vom discuta despre un model din gama accesibila, mai precis be quiet! Pure Rock 2 FX Black.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – be quiet! Pure Rock 2 FX Black

Lasa-ne un comentariu: