Prezentare – CHIEFTEC Scorpion 3 ARGB (GL-03B-OP)

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 1 June, 2020.

CHIEFTEC Scorpion 3 ARGB

 
A venit vara, dragii mei! Si parca prima jumatate a anului a trecut pe langa noi cu viteza, cu toate nebuniile pe care le-a adus in viata noastra, iar noi am trecut prin ele muncind. Pana acum, in 2020, v-am povestit despre 5 kit-uri de memorie, 5 SSD-uri, un dispozitiv de stocare extern, 4 procesoare noi, 9 placi de baza, 3 surse, 7 carcase, 4 AIO-uri, un cooler pe aer, 3 circuite de racire cu lichid custom, o placa video, o pereche de boxe, 5 smartphone-uri, 4 perechi de casti, 4 mousi, o tastatura, un microfon, 11 notebook-uri si 2 gadget-uri.

Si probabil ca pare ciudat ca notebook-urile sa ocupe primul loc in momentul de fata, dar nu trebuie sa uitam ca anul acesta s-a lansat AMD Renoir. Apoi s-au lansat procesoarele Comet Lake, motiv pentru care placile de baza ocupa locul 2 in topul celor mai publicate produse in 2020, iar locul 3 le revine carcaselor, zeci de modele noi fiind lansate in fiecare luna.

Astazi, de exemplu, vom discuta despre CHIEFTEC Scorpion 3 ARGB (GL-03B-OP), anuntata la sfarsitul lunii Martie. Este vorba despre o carcasa ATX echipata cu 4 ventilatoare ARGB si controller-ul aferent, precum si doua laturi din sticla securizata, comercializata pentru ~ 399 RON.

Asta inseamna ca avem de-a face cu o carcasa care incearca sa ofere cat mai multe dotari, precum si un aspect pe gustul gamerilor, pentru un pret cat mai mic. Sa vedem cum au reusit cei de la Chieftech sa transpuna aceasta idee in realitate.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – CHIEFTEC Scorpion 3 ARGB (GL-03B-OP)

Lasa-ne un comentariu: