Prezentare – Fractal Design North XL

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 7 March, 2024.

Fractal Design North XL

 
Asa cum va povesteam anul trecut, Fractal Design au fost extrem de harnici in ultimii 2 ani, lansand mai multe serii noi de produse, pe langa binecunoscutele modele din seria Define. Astfel, anul trecut au vazut lumina zilei Ridge, North si Terra, dupa lansarea seriilor Pop si Torrent cu cativa ani in urma, dar si dupa lansarea mai multor modele Define si Meshify, de diverse culori si dimensiuni.

Practic, portofoliul Fractal este acum mai bogat ca niciodata, producatorul suedez incercand sa ofere optiuni pentru toate gusturile si nevoile, pastrand insa elementele definitorii pentru Fractal Design, cum ar fi calitatea constructiei, ergonomia si evident design-ul minimalist si inovator care ii caracterizeaza, complementate in mod fericit de un raport calitate / pret corect.

Si ca de fiecare data, strategia celor de la Fractal este cat se poate de clara, acestia inaugurand o noua serie cu un model, urmand ca acesta sa primeasca diverse variante de-a lungul timpului. De exemplu, Fractal Design North a fost lansata anul trecut in doua variante de culoare (Chalk White si Charcoal Black), respectiv doua variante de echipare (Mesh si Tempered Glass).

Ei bine, astazi a venit momentul in care seria North este extinsa prin aditia de noi membrii si ma refer aici la Fractal Design North XL. La fel ca si inaintasul sau, Fractal Design North XL este disponibila in doua variante de culoare si in doua echipari, iar noi am primit la teste versiunea Fractal Design North XL Charcoal Black Mesh. Aceasta este, asa cum ii spune si numele, o versiune mai mare a modelului North, capabila sa gazduiasca placi de baza in format E-ATX, precum si un arsenal impresionant de ventilatoare sau radiatoare.

 

Comentarii

4 comentarii la: Prezentare – Fractal Design North XL

 1. VLAD a scris pe:

  cam mici dimensiunile carcasei pentru un XL

 2. Monstru Post author a scris pe:

  503 x 240 x 509 mm North XL vs 604 x 240 x 566 mm Define XL… e mai scurta cu 10cm, dar tot mi se pare mult mai incapatoare decat o carcasa normala.

 3. VLAD a scris pe:

  cred ca ar arata fain langa TV in living dar neaparat fara RGB sau alte luminite

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Pai implicit, din fabrica, nu vine cu nici un fel de luminite. Doar ca trebuie sa oprim si iluminarea de pe componente daca ne dorim sa nu scape nici un strop de lumina in exterior.

Lasa-ne un comentariu: