Prezentare – Fractal Design North

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 11 September, 2023.

Fractal Design North

 
Va povesteam cu ceva timp in urma despre Fractal Design Ridge, o bijuterie in format mini-ITX lansata de cei de la Fractal in cadrul noilor serii de carcase 2022 / 2023. Ei bine, pe langa Ridge, una dintre primele serii care au dat startul noului val de carcase Fractal Design se numeste North, fiind alcatuita din mai multe variante.

Astfel, seria Fractal Design North este alcatuita momentan din doua modele, mai precis North Mesh si North Tempered Glass, acestea fiind disponibile la randul lor in culorile Chalk White si Charcoal Black. Ambele versiuni au ca trasatura definitorie masca frontala construita din insertii de lemn, insa functionalitatea lor este diferita, versiunea Mesh concentrandu-se pe un air-flow sporit, gratie lateralei din mesh si montantului care poate suporta doua ventilatoare pe laterala, in timp ce versiunea Tempered Glass foloseste un airflow clasic, concentrat.

Fiind adeptii formei clasice, noi am optat pentru versiunea Fractal Design North Tempered Glass Charcoal Black, aceasta scotand din punctul meu de vedere cel mai bine in evidenta insertiile de lemn de pe masca frontala. Acestea provin din surse sustenabile de stejar sau castan, conferind carcasei un aspect cu totul aparte. Asta nu inseamna insa ca insertiile de lemn sunt singurele detalii care scot in evidenta FRactal Design North. Dar… sa nu ne grabim.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: