Prezentare – Fractal Design North

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 11 September, 2023.

Analiza exterioara

 
Fractal Design North este o carcasa ATX de dimensiuni compacte, masurand 447 x 215 x 469 mm si cantarind 7.7Kg. Cea mai apropiata carcasa “clasica” din portofolul Fractal de aceste dimensiuni este Fractal Design Define 7 Compact (427 x 210 x 474 mm, 8.76Kg), diferenta de greutate fiind data de constructia panoului frontal.

Astfel, Fractal Design North are panoul frontal construit din insertii de lemn, in spatele carora gasim un filtru de praf si doua ventilatoare de 140mm incluse din fabrica. Zona mastii frontale este semnificativ mai adanca decat in cazul altor modele, conferindu-i carcasei un aspect distinct. Aici gasim si conectica moderna, montata pe latura superioara, Fractal Design North fiind echipata cu 2 conectori USB 3.1 Gen 2, 1 conector USB 3.1 Gen 2 Type-C, butonul Power si conectorii audio in/out.

Laterala stanga este construita din sticla securizata, in timp ce in partea dreapta gasim un panou solid din otel. Latura superioara este construita in totalitate din mesh, putand fi detasata cu usurinta gratie unei insertii din piele dispusa in partea din spate.

Sistemul de prindere este magnetic, intreaga suprafata de mesh jucand si rolul unui filtru de praf detasabil. Sub acesta gasim montantul pentru radiator / ventilatoare, Fractal Design North putand gazdui doua ventilatoare de 140mm pe latura superioara. Latura inferioara este echipata cu un filtru de praf detasabil montat in dreptul sursei, acesta fiind flancat de 4 picioare construite din plastic, cu insertii de cauciuc pe talpa.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: