Prezentare – Fractal Design North

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 11 September, 2023.

Concluzii

 
Strict din punct de vedere functional, Fractal Design North se apropie destul de mult de modelul Define 7 Compact, avand dimensiuni interioare similare si un lay-out asemanator. De altfel si pretul este similar, versiunea Mesh putand fi gasita in magazine pentru 699 RON, in timp ce versiunea Tempered Glass costa aproximativ 749 RON in momentul redactarii acestui articol.

Pentru aceasta suma primim o carcasa solida, construita din materiale de calitate, cu un lay-out bine gandit, care poate gazdui un sistem high-end modern. Desigur nu discutam despre behemoti cum ar fi Define 7 sau Define 7 XL, in care putem construi multiple circuite de racire cu lichid custom, dar chiar si asa putem monta cu usurinta un AIO de 360 pe latura frontala, sau putem construi un sistem performant racit cu aer, intr-un format ceva mai compact.

Pe de alta parte, design-ul si combinatia de materiale alese fac din Fractal Design North o carcasa unica, cu un aspect aparte, care o diferentiaza clar de majoritatea carcaselor disponibile pe piata in acest moment. Imbinarea dintre lemn, metal si sticla este una cat se poate de reusita, integrandu-se perfect atat din punct de vedere vizual, cat si din punct de vedere al functionalitatii.

Fractal Design North este o carcasa eleganta, gandita pentru adultul modern, care isi doreste un sistem performant, montat intr-o carcasa aparte, cu mult bun gust. Intr-un fel, North este exact opusul fata de multitudinea de carcase RGB care ne asalteaza constant prin armada de luminite montate pe fiecare suprafata posibila si cred ca multi dintre aveam nevoie de asa ceva, chiar daca nu stiam asta.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: