Prezentare – Lian Li 011 Dynamic Mini

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 5 March, 2021.

Lian Li 011 Dynamic Mini

 
Cu doi ani in urma va povesteam despre Lian Li 011 Dynamic, o carcasa interesanta dezvoltata impreuna cu entuziastul in-house al celor de la Caseking, pe numele sau der8auer. Oferind posibilitatea de a monta pana la 3 radiatoare de 360mm si o arhitectura dual-chamber, Lian Li 011 Dynamic oferea posibilitatea de a construi un sistem aratos si aerisit, fiind gandita pentru pasionatii circuitelor de racire cu lichid.

Lian Li 011 Dynamic s-a bucurat de o popularitate ridicata, fiind o carcasa interesanta, cu un pret corect, care oferea posibilitati inedite pasionatilor de watercooling, datorita integrarii ingenioase a sticlei securizate, fara a restrictiona air-flow-ul. Personal, singurul aspect care nu m-a convins a fost grosimea redusa a panourilor din otel, lipsa unei optiuni incluse in pachet de a monta placa video paralela cu placa de baza fiind de asemenea o problema.

Ei bine, iata ca Lian Li lovesc din nou, lansand modelul Lian Li 011 Dynamic Mini, o versiune compacta bazata pe acelasi concept, care aduce insa o serie de imbunatatiri, atat la capitolul calitate a constructiei, cat si la capitolul dotari. Nu va lasati pacaliti de nume, Lian Li 011 Dynamic Mini accepta in continuare placi de baza in format ATX, ba chiar si E-ATX, insa dimensiunile sunt semnificativ mai reduse decat in cazul modelului original pe care se bazeaza.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – Lian Li 011 Dynamic Mini

  1. alex gogo a scris pe:

    Ce nu spune nimeni: la o11d cu 3 fan-uri jos nu mai incape cablul de la front panel usb3. Inca o chestie, vertical gpu mount de la lian li se prinde jos, asa ca nici asta nu merge cu 3 fan-uri. Altfel da, carcasa ok, pret corect.

Lasa-ne un comentariu: