Prezentare – Lian Li Lancool 215

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 11 December, 2020.

Lian Li Lancool 215

 
Lian Li este un nume legendar printre cititorii mai batrani, fiind unul dintre primele brand-uri high-end de carcase, in special daca ne referim la modelele construite din aluminiu. La fel ca multe alte brand-uri, Lian Li au fost nevoiti sa se adapteze concurentei brand-urilor accesibile, piata carcaselor fiind probabil una dintre cele mai competitive segmente ale domeniului IT consumer.

Astfel, brand-uri care in trecut lansau exclusiv modele high-end, inaccesibile pentru majoritatea muritorilor de rand, au inceput in ultimii ani sa lanseze si modele ceva mai accesibile, pastrand arhitectura sau dotarile specifice, in contextul utilizarii unor materiale de constructie mai putin costisitoare.

Un bun exemplu in acest sens este seria Lancool de la Lian Li, o serie de carcase cu un bun raport calitate / pret, care incearca sa ofere gamerilor cat mai multe dotari, pentru un pret cat mai atragator. Noi am primit la teste modelul Lian Li Lancool 215, care incearca sa combine un aspect modern cu un air flow fara compromisuri.

Discutam despre o carcasa echipata cu geam lateral din sticla securizata, doua ventilatoare ARGB de 200mm montate pe latura din fata si un ventilator de 120 mm montat pe latura din spate, cu un pret recomandat de vanzare de aproximativ 70 USD. Suna aproape inscredibil, nu-i asa?

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Lian Li Lancool 215

 1. Eme a scris pe:

  Gasesti si la noi carcasa dar are un singur magazin cu pret umflat la 399,99 RON
  Parca la 300 ron – cat are MSRP aceasta carcasa, e nr.1 calitate/pret, dar deja la 400 gasim altele ceva mai bune gen corsair 4000D Airflow

 2. Andrei Anita a scris pe:

  Am facut un calculator recent si am avut de ales intre carcasa asta si Be Quiet ! 500 DX.
  Am ales Bequiet! cu toate ca e 100 lei mai scumpa…vine din fabrica cu 3 fans de 140 mm de calitate buna si in plus prefer carcasele cu 140 mm ventilator in spate pentru ca de obicei sunt mai late si e mai mult loc pentru GPu sa respire.
  pare si aceasta o carcasa foarte ok..la urmatorul build o sa o incerc.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Sunt segmente diferite de pret totusi

Lasa-ne un comentariu: