Prezentare – Lian Li Lancool 215

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 11 December, 2020.

Analiza exterioara

 
Lian Li Lancool 215 este construita din tabla de otel 0.75mm SGCC, panoul lateral stanga fiind construit din sticla securizata. Latura frontala este acoperita in intregime de o plasa metalica, captarea aerului rece in interior fiind principala preocupare a producatorului. Conectorii frontali sunt pozitionati oarecum atipic, pe latura dreapta a partii superioare a carcasei, aici fiind dispusi doi conectori USB 3.1 Gen 1, un conectori audio, butonul Power, butonul Reset, precum si un buton pentru controlul iluminarii.

Latura inferioara este protejata cu ajutorul unui filtru de praf care se intinde pe intreaga lungime a carcasei si poate fi inlaturat cu usurinta pentru a fi curatat. Ventilatia este cuvantul de ordine in cazul lui Lian Li Lancool 215, latura superioara fiind construita din tabla perforata, pe care este montat de asemenea un filtru de praf magnetic.

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Lian Li Lancool 215

 1. Eme a scris pe:

  Gasesti si la noi carcasa dar are un singur magazin cu pret umflat la 399,99 RON
  Parca la 300 ron – cat are MSRP aceasta carcasa, e nr.1 calitate/pret, dar deja la 400 gasim altele ceva mai bune gen corsair 4000D Airflow

 2. Andrei Anita a scris pe:

  Am facut un calculator recent si am avut de ales intre carcasa asta si Be Quiet ! 500 DX.
  Am ales Bequiet! cu toate ca e 100 lei mai scumpa…vine din fabrica cu 3 fans de 140 mm de calitate buna si in plus prefer carcasele cu 140 mm ventilator in spate pentru ca de obicei sunt mai late si e mai mult loc pentru GPu sa respire.
  pare si aceasta o carcasa foarte ok..la urmatorul build o sa o incerc.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Sunt segmente diferite de pret totusi

Lasa-ne un comentariu: