Prezentare – Lian Li Lancool 215

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 11 December, 2020.

Concluzii

 
Nu am gasit inca Lian Li Lancool 215 in Romania, insa sora ei mai mare, Lian Li LANCOOL II Mesh RGB, echipata cu doua panouri din sticla securizata, este comercializata in Romania, prin Shop4Pc, pentru 425 RON, ceea ce inseamna ca Lian Li Lancool 215 ar trebui sa ajunga in magazinele noastre la ~ 300 RON.

In conditiile in care discutam despre o carcasa care accepta placi de baza in format E-ATX, echipata din fabrica cu doua ventilatare ARGB de 200mm, o laterala din sticla securizata si un controller de turatie si iluminare pentru ventilatoare inclus, Lian Li Lancool 215 se poate lauda cu un raport calitate / pret de exceptie.

Mai mult decat atat, este o carcasa gandita pentru cei care isi doresc un air-flow ridicat, fara nici un fel de obstructie, putand adaposti cu usurinta sisteme high-end si un circuit de racire cu lichid. Practic, Lian Li ne propun un mix reusit intre aspect, air-flow si pret, Lancool 215 fiind una dintre cele mai interesante carcase din aceasta zona de pret.

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Lian Li Lancool 215

 1. Eme a scris pe:

  Gasesti si la noi carcasa dar are un singur magazin cu pret umflat la 399,99 RON
  Parca la 300 ron – cat are MSRP aceasta carcasa, e nr.1 calitate/pret, dar deja la 400 gasim altele ceva mai bune gen corsair 4000D Airflow

 2. Andrei Anita a scris pe:

  Am facut un calculator recent si am avut de ales intre carcasa asta si Be Quiet ! 500 DX.
  Am ales Bequiet! cu toate ca e 100 lei mai scumpa…vine din fabrica cu 3 fans de 140 mm de calitate buna si in plus prefer carcasele cu 140 mm ventilator in spate pentru ca de obicei sunt mai late si e mai mult loc pentru GPu sa respire.
  pare si aceasta o carcasa foarte ok..la urmatorul build o sa o incerc.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Sunt segmente diferite de pret totusi

Lasa-ne un comentariu: