Prezentare – Lian Li Lancool 215

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 11 December, 2020.

Analiza interioara

 
Lian Li Lancool 215 este echipata din fabrica cu doua ventilatoare ARGB de 200mm montate pe latura frontala, respectiv un ventilator de 120mm montat pe latura din spate. Putem monta 3 ventilatoare de 120mm sau un radiator de pana la 360mm pe latura frontala, respectiv 2 ventilatoare de 120 sau 140mm, sau radiatoare de pana la 280mm pe latura superioara.

In pachet gasim un montant detasabil pentru 2 unitati de stocare de 3.5″ sau o unitate de stocare de 2.5″, pozitionat sub masca sursei, iar pe spatele montantului placii de baza gasim doua zone pentru montarea unitatilor de stocare de 2.5″.

Zona motherboard tray-ului este flancata de 6 fante pentru trecerea cablurilor, 4 dintre acestea fiind echipate cu o garnituri din cauciuc. Masca sursei este perforata pe latura superioara, aici putand fi montate doua ventilatoare de 120mm, sau pompa unui circuit de racire cu lichid.

Nu in ultimul rand, Lian Li Lancool 215 este livrata din fabrica impreuna cu un combo fan controller / ARGB controller, care este echipat cu 3 canale ARGB si 6 conectori PWM pentru ventilatoare. Pe langa acesta, Lian Li comercializeaza separat inca alte doua accesorii, mai precis un kit de montare a placii video in pozitie verticala – LANCOOL II-1X – respectiv o banda ARGB rigida, pe numele sau LANCOOL II-2X.

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Lian Li Lancool 215

 1. Eme a scris pe:

  Gasesti si la noi carcasa dar are un singur magazin cu pret umflat la 399,99 RON
  Parca la 300 ron – cat are MSRP aceasta carcasa, e nr.1 calitate/pret, dar deja la 400 gasim altele ceva mai bune gen corsair 4000D Airflow

 2. Andrei Anita a scris pe:

  Am facut un calculator recent si am avut de ales intre carcasa asta si Be Quiet ! 500 DX.
  Am ales Bequiet! cu toate ca e 100 lei mai scumpa…vine din fabrica cu 3 fans de 140 mm de calitate buna si in plus prefer carcasele cu 140 mm ventilator in spate pentru ca de obicei sunt mai late si e mai mult loc pentru GPu sa respire.
  pare si aceasta o carcasa foarte ok..la urmatorul build o sa o incerc.

 3. Monstru Post author a scris pe:

  Sunt segmente diferite de pret totusi

Lasa-ne un comentariu: