Prezentare – MSI MPG GUNGNIR 100D

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 4 July, 2019.

Concluzii

 
MSI MPG GUNGNIR 100D este o carcasa construita cu simt de raspundere, atat pentru fanii MSI, cat si pentru cei care isi doresc o carcasa de dimensiuni generoase in care sa construiasca un circuit de racire cu lichid pentru un sistem echipat cu o placa de baza E-ATX.

Carcasa este echipata cu suficiente pozitii pentru ventilatoare sau radiatoare, astfel incat nu va fi greu sa obtineti un sistem bine aerisit in ea, laterala din sticla securizata ne permite sa aratam cu usurinta circuitul de racire cu lichid si wiremanagement-ul, iar dimensiunile carcasei ne vor permite sa montam cu usurinta componentele in interior.

Per total, o carcasa bine facuta, care ar trebui sa ajunga in magazinele din Romania pentru ~6-700 RON. Singurele aspecte negative, din punctul meu de vedere, sunt lipsa garniturilor de cauciuc in zona orificiilor de trecere pentru cabluri, respectiv faptul ca avem un singur ventilator inclus. Dupa parerea mea ar fi fost necesar si un ventilator inclus pentru admisie, in partea frontala.

La final, pot spune ca MSI au facut o treaba buna cu MSI MPG GUNGNIR 100D, dar tinand cont de cum arata sistemele din familia Trident X, parca as vrea sa vad si o carcasa ITX de la ei. Ar merge de minune cu viitoarele placi de baza ITX bazate pe chipset-ul X570.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – MSI MPG GUNGNIR 100D

  1. Fane a scris pe:

    Nu trage cam greu aer prin acele fante din fata? Degeaba sunt 3 x 140mm daca gafaie

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Stapiul este destul de mare iar solutia e folosita de o gramada de producatori, eu nu vad o problema cu asta.

Lasa-ne un comentariu: