Prezentare – MSI MPG GUNGNIR 100D

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 4 July, 2019.

MSI MPG GUNGNIR 100D

 
Asa cum am putut observa in ultimii ani, producatorii de placi de baza si-au extins din ce in ce mai mult gama de produse, ajungand sa ofere majoritatea componentelor de care am putea avea nevoie ca sa construim un sistem, precum si perifericele de care respectivul sistem are nevoie pentru a functiona. Astfel, indiferent ca discutam despre sisteme de racire, monitoare, mousi, tastaturi sau casti, acestea exista cu siguranta deja in portofoliul celor de la MSI, alaturi de mult mai cunoscutele placi de baza sau placi video.

In ultimii ani, cei de la MSI s-au concentrat de asemenea pe comercializarea sistemelor de gaming “la cheie”, iar noi v-am povestit deja despre Trident X, Infinite A sau Trident A. Un lucru pe care acestea il au in comun este carcasa ingenioasa, prin urmare nu ne-am mirat in momentul in care MSI ne-au intrebat daca am fi interesati sa aruncam o privire asupra unei carcase MSI.

MSI MPG GUNGNIR 100D se numeste inculpata si face parte dintr-o serie intreaga de carcase lansate de producatorul taiwanez, in incercarea de a veni in intampinarea celor care isi doresc sa construiasca cu mana lor un sistem full MSI.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – MSI MPG GUNGNIR 100D

  1. Fane a scris pe:

    Nu trage cam greu aer prin acele fante din fata? Degeaba sunt 3 x 140mm daca gafaie

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Stapiul este destul de mare iar solutia e folosita de o gramada de producatori, eu nu vad o problema cu asta.

Lasa-ne un comentariu: