Review – MSI Trident A 9TH

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 28 March, 2019.

MSI Trident A 9TH

 
In Noiembrie asistam la lansarea lui MSI Trident X si va povesteam despre el intr-un review dedicat, iar in urma cu o luna va povesteam despre un desktop accesibil de la MSI, pe numele sau Infinite A. Si trebuie sa recunoastem, formatul lui Trident X este atragator, insa pentru multi pasionati din Romania un astfel de sistem este inaccesibil, depasind bugetul de care acestia dispun. Cum ar fi daca ar exista o serie de PC-uri care sa utilizeze carcasa lui Trident X, fara accentele decorative (sticla securizata, etc), dar s-ar apropia ca pret de Infinite A, utilizand totusi componente de ultima generatie?

Ei bine, exista un astfel de sistem, ba mai mult… va fi disponibil in curand si in magazinele din Romania. Este vorba despre MSI Trident A 9TH, un desktop PC de mici dimensiuni, gandit pentru cei care apreciaza formatul lui Trident X, isi doresc componente de ultima generatie, dar nu au neaparat la dispozitie un buget atat de generos.

Carcasa utilizata este aceeasi ca si in cazul lui Trident X, fara laterala din sticla securizata, procesorul utilizat face parte din cea de-a 9-a generatie Intel Core, placa video este nimeni alta decat mezina seriei RTX, mai precis RTX 2060 si multe dintre functiile prezente pe fratele mai mare au ramas la locul lor si pe Trident A. Diferenta principala? Pretul de ~7200 RON in cazul lui Trident A, fata de peste 13000 RON in cazul lui Trident X.

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – MSI Trident A 9TH

 1. rumes a scris pe:

  ‘dar si prin prezenta celor 6 nuclee pe un Core i5, o noutate specifica seriei 9’
  let me introduce… i5 8400?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Na belea…uitasem de piticania aia πŸ™‚

 3. Abalajul este acelasi ca si in cazul modelului Trident

  Ce e ala ambalaj!?

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Cutie, accesorii, etc?

Lasa-ne un comentariu: