Review – MSI Infinite A 8RC

Scris de: , in categoria: Diverse, in 18 February, 2019.

MSI Infinite A 8RC

 
Majoritatea celor care citesc acest site au ajuns aici pentru ca sunt pasionati de hardware, pentru ca le place sa isi construiasca singuri PC-ul si verifica inainte care ar fi componentele indicate. Pentru acestia, articolul de astazi nu va aduce prea multe noutati. In fond, odata ce ai construit primul PC nu vei mai dori sa achizitionezi unul gata asamblat.

Exista totusi si utilizatori care nu au timp de asa ceva, sau pur si simplu nu vor sa isi bata capul, motiv pentru care vor achizitiona un PC gata asamblat. Si pe langa configuratiile propuse de magazinele autohtone, exista intotdeuna si optiunea unui desktop brand, gata configurat de un producator de hardware.

De cele mai multe ori un astfel de PC va fi ceva mai costisitor decat suma componentelor, insa, cel putin la nivel teoretic, ar trebui sa avem avantajul suportului tehnic al producatorului, precum si siguranta ca sistemul a fost testat, compatibilitatea intre componente este asigurata s.a.m.d.

Ei bine, unul dintre producatorii care incearca sa ofere sisteme de gaming gata consigurate este chiar MSI, iar despre un astfel de sistem v-am povestit in Noiembrie. Desigur, MSI TridentX este un sistem de gaming high-end, care utilizeaza cele mai noi componente, prin urmare si pretul este unul pe masura. Pentru cei care nu au un astfel de buget la dispozitie, cei de la MSI propun seria Infinite A 8R, gandita sa ofere un bun raport calitate pret.

In cazul in care va intrebati ce inseamna 8RC, acest lucru nu este chiar un secret. 8 reprezinta generatia de procesor Intel Core, R reprezinta generatia de placa grafica Nvidia, iar C reprezinta performanta relativa a acestei placi grafice. In cazul nostru este vorba despre un sistem echipat cu un procesor din cea de-a 8-a generatie Intel Core si o placa video Nvidia din seria Pascal, din segmentul mainstream.

Exista, evident, mai multe posibilitati de configurare pentru sistemele din gama MSI Infinite A 8R, insa noi am primit la teste unul din zona mainstream, care este foarte relevanta pentru majoritatea jucatorilor de titluri din zona e-sports si nu numai. Sa vedem despre ce este vorba.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – MSI Infinite A 8RC

  1. cerulliber a scris pe:

    un pc excelent pt 1080p cu driverele la zi/ biosul din decembrie.
    ii mai puneti un stick 8gb si e arhisuficient pt casual gaming+daily use.
    la asta se adauga msi reward program https://register.msi.com/reward
    e de pus in priza si jucat direct.

Lasa-ne un comentariu: