Review – MSI Infinite A 8RC

Scris de: , in categoria: Diverse, in 18 February, 2019.

Prezentare

 
Unul dintre avantajele sistemelor brand, cel putin in ultimii ani, este atentia pe care producatorii o acorda atat aspectului, cat si functionalitatii. De exemplu, carcasa lui MSI Infinite A 8RC este placuta privirii, datorita design-ului care utilizeaza unghiuri agresive atat pe latura frontala, cat si pe latura superioara, dar este in acelasi timp o carcasa bine ventilata, echipata chiar si cu un maner foarte util.

Masca frontala este impartita in mai multe zone, care imbina utilitatea cu aspectul. Astfel, latura dreapta este echipata cu zona conectorilor frontali, aici fiind dispusi un conector USB 3.1 Gen1 Type C, un conector USB 2.0 Type A, un conector USB 3.1 Gen1 Type A, precum si doi conectori audio. Partea stanga a mastii frontale este transparenta, sub ea fiind dispus sistemul de iluminare Mystic Light, iar la imbinarea celor doua laturi gasim butonul Power. Deasupra acestuia este ascunsa unitatea optica, integrata inteligent in design.

Toate celelalte laturi, cu exceptia panoului lateral dreapta, sunt echipate cu zone pentru admisia sau evacuarea aerului in / din carcasa. Astfel, pe latura inferioara, in dreptul sursei, gasim o zona generos decupata, protejata cu o plasa metalica, acelasi lucru fiind valabil si pentru latura superioara, in zona mediana a carcasei.

Nu in ultimul rand, daca utilizam panoul lateral metalic, nu pe cel de sticla securizata, vom beneficia de pe urma admisiei directe a aerului rece in zona placii video, panoul fiind decupat exact in dreptul acesteia. Evident, aerul cald este evacuat si prin latura din spate, cu ajutorul unui ventilator de 120mm montat din fabrica.

La capitolul conectica, gasim pe latura din spate a sistemului 2 conectori PS/2, 2 conectori USB 2.0, 1 conector HDMI, 3 conectori USB 3.1 Gen1 Type A, 1 conector USB 3.1 Gen1 Type C, 1 conector RJ45, 3 conectori audio, precum si conectorii placii video, montata vertical in carcasa.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – MSI Infinite A 8RC

  1. cerulliber a scris pe:

    un pc excelent pt 1080p cu driverele la zi/ biosul din decembrie.
    ii mai puneti un stick 8gb si e arhisuficient pt casual gaming+daily use.
    la asta se adauga msi reward program https://register.msi.com/reward
    e de pus in priza si jucat direct.

Lasa-ne un comentariu: