Review – MSI Infinite A 8RC

Scris de: , in categoria: Diverse, in 18 February, 2019.

Concluzii

 
Cel mai probabil MSI Infinite A 8RC va fi ultimul sistem testat de noi care utilizeaza componente din generatia anterioara. L-am prezentat totusi pentru ca, cel putin in momentul de fata, un astfel de sistem poate oferi un raport calitate / pret mai bun decat sistemele bazate pe noile generatii de placi video si procesoare. In fond, pana se lanseaza GTX 1660 Ti nu gasim placi grafice din noua generatie in zona de pret a lui GTX 1060.

Iar MSI Infinite A 8RC exact asta ofera – performante bune la un pret acceptabil, utilizand o carcasa aratoasa si bine gandita, componente de buna calitate si un aspect inedit. Personal, as utiliza un Core i5 cuplat cu o solutie dual-channel pentru memorii, respectiv un SSD de 256GB si un HDD de 2TB, fara costisitorul Optane, obtinand astfel un PC ceva mai echilibrat, atat din punct de vedere al componentelor, cat si din punct de vedere al pretului.

Partea buna este ca MSI Infinite A 8R este disponibil in comert in mai multe variante, utilizatorii putand opta pentru diverse combinatii de procesor, placa grafica si solutii de stocare, in conditiile in care baza propusa de MSI (carcasa, racire, sursa, placa de baza) este una atractiva pentru multi utilizatori.

Cel mai probabil, in urmatoarea perioada isi vor face aparitia noi configuratii de MSI Infinite A, utilizand procesoare si placi grafice din noua generatie. Pana atunci, nu strica sa aruncati o privire asupra configuratiilor actuale ramase in comert – este posibil sa gasiti ultimele bucati cu preturi reduse considerabil.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – MSI Infinite A 8RC

  1. cerulliber a scris pe:

    un pc excelent pt 1080p cu driverele la zi/ biosul din decembrie.
    ii mai puneti un stick 8gb si e arhisuficient pt casual gaming+daily use.
    la asta se adauga msi reward program https://register.msi.com/reward
    e de pus in priza si jucat direct.

Lasa-ne un comentariu: