Review – MSI TridentX – Intel Core i7 9700K + Nvidia GeForce RTX 2080 in format ITX

Scris de: , in categoria: Diverse, Featured Articles, in 9 November, 2018.

MSI TridentX

 
Cu ceva timp in urma Gabi va povestea despre fabrica MSI din Baoan, Shenzhen, locul unde se nasc placile de baza, placile video si nu in ultimul rand desktop-urile MSI. Vizita respectiva a marcat lansarea oficiala a primului desktop brand mini ITX din lume echipat cu un procesor din noua serie Intel Core, respectiv cu o placa grafica din seria RTX a celor de la Nvidia.

Evident, Gabriela a fost cucerita de aratosul MSI TridentX – cred ca si eu as fi impresionat daca as vedea un sistem in alcatuirea caruia poate intra o placa de baza la constructia careia am participat si eu. Drept urmare, interesul meu a fost starnit de aceasta vizita si de ce au lansat acolo cei de la MSI, asa ca am vrut sa vad cu ochii mei cum se prezinta cel mai nou desktop de gaming MSI.

In fond, am testat in ultimii ani sisteme desktop brand in acest format, cum ar fi Lenovo Y710 Cube, sau Acer Predator G1, dar si mai important, am construit o serie intreaga de sisteme in format mini ITX, Green Monster, Night King, Toolcase sau Tiny fiind exemple elocvente in acest sens.

Ce au in comun toate sistemele de acest gen testate sau construite de noi in ultimii 3 ani? Ei bine, nici unul nu este atat de compact cum este MSI TridentX si nici unul nu este dotat cu un procesor Intel Core din seria 9, respectiv cu o placa grafica GeForce RTX, prin urmare am asteptat TridentX-ul cu mult interes si curiozitate. Iar acesta nu s-a lasat prea mult asteptat, asa ca astazi avem in sfarsit ocazia sa il analizam impreuna asa cum se cuvine.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – MSI TridentX – Intel Core i7 9700K + Nvidia GeForce RTX 2080 in format ITX

  1. Nicu a scris pe:

    Buna seara,nu mai pot dormi,dimineata ma duc la banca si fac o refinantare.

Lasa-ne un comentariu: