Prezentare – MSI Optix MPG341CQR

Scris de: , in categoria: Diverse, in 28 August, 2019.

MSI Optix MPG341CQR

 

Va povesteam in urma cu ceva timp despre MSI Partner Convention 2019, o intalnire unde am avut ocazia sa discutam cu reprezentanti ai companiei si sa vedem cele mai recente produse lansate pe piata. Si pe langa sisteme, placi de baza, scaune de gaming si alte bunatati, am avut ocazia sa vedem si cele mai recente monitoare lansate de MSI, unul dintre modelele pe care le-am vazut pe viu acolo fiind MSI Prestige PS341WU.

Ei bine, nu despre acesta vreau sa va povestesc astazi, ci despre omologul sau din segmentul gaming, mai precis MSI Optix MPG341CQR. Daca in Octombrie va povesteam despre fratele sau mai mic, MSI Optix MPG27CQ, astazi a venit momentul sa vedem cum arata un reprezentant de categorie grea din familia Optix, MPG341CQR avand o diagonala de 34″, rezolutie 3440 x 1440, rata de refresh de 144Hz si timp de raspuns de 1ms.

Acesta beneficiaza de functii similare cu ale fratele mai mic, insa de aceasta data avem de-a face cu un varf de gama, aratat pentru prima data la Computex si comercializat pentru ~ 899 USD.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – MSI Optix MPG341CQR

 1. Cristian G a scris pe:

  Salutare din nou , Not 10+ inca nu a sosit la voi pe birou pt teste?
  Regardless, te admir pt dedicarea cu care sustii site-ul si teste noi la fiecare 2 zile.
  Aproape One Man Show.
  Felicitari

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Note 10 inca nu a sosit la teste

Lasa-ne un comentariu: