Prezentare – MSI Optix MPG341CQR

Scris de: , in categoria: Diverse, in 28 August, 2019.

Concluzii

 
Asa cum probabil stiti, eu nu ma dau in vant dupa monitoarele curbate si apreciez si mai putin rezolutiile atipice. Poate este de vina varsta, poate pentru ca sunt tipicar si apreciez standardele, acestea fiind create cu un scop precis de la bun inceput, cert este ca eu ma simt cel mai bine in fata unui monitor 24″, 1920×1200. Desigur, asta nu inseamna ca acesta este genul de monitor care ofera cea mai buna experienta in gaming.

Astfel, MSI Optix MPG341CQR are toate caracteristicile necesare pentru a oferi o experienta cu adevarat imersiva pe taramul ludic, display-ul cu diagonala de 34″ oferind o senzatie de apropiere de joc net superioara unui banal monitor plat, cum sunt cele pe care le apreciez eu.

De asemenea, rata de refresh de 144Hz, tehnologia Adaptive Sync si timpul de raspuns ne vor face viata mult mai usoara in jocuri, in timp ce reproducerea culorilor ne permite sa efectuam si alte sarcini, ceva mai lucrative. Nu in ultimul rand, monitorul este echipat din start cu accesorii gandite pentru gameri, ceea ce poate reprezenta cu siguranta un punct in plus.

Per total, MSI Optix MPG341CQR ofera o experienta vizuala la superlativ, ceea ce inseamna ca face parte dintr-un segment superior de pret – practic, doar cei mai pasionati dintre voi se vor indura sa plateasca peste 899 USD pentru un monitor de gaming.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – MSI Optix MPG341CQR

 1. Cristian G a scris pe:

  Salutare din nou , Not 10+ inca nu a sosit la voi pe birou pt teste?
  Regardless, te admir pt dedicarea cu care sustii site-ul si teste noi la fiecare 2 zile.
  Aproape One Man Show.
  Felicitari

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Note 10 inca nu a sosit la teste

Lasa-ne un comentariu: