Prezentare – MSI Optix MPG341CQR

Scris de: , in categoria: Diverse, in 28 August, 2019.

 
MSI Optix MPG341CQR este livrat intr-un ambalaj voluminos, in care gasim monitorul, cablul de alimentare, cablul USB, un cablu Display Port, manualul utilizatorului, o montura pentru camera si un support pentru cablul mouse-ului, MSI Optix MPG341CQR fiind in primul rand un monitor de gaming. Avem de-a face cu un monitor curbat de 34″, cu rezolutie UWQHD, o rata de refresh de 144Hz, tehnologie Adaptive Sync si … evident… iluminare RGB.

Monitorul este construit din aluminiu si plastic si permite reglarea inaltimii, respectiv sincronizarea efectelor de iluminare cu actiunea din joc. MSI Optix MPG341CQR este dotat cu un conector Display Port 1.4, doi conectori HDMI 2.0, un conector USB Type-C (Display Port), trei conectori USB 3.1, un conector USB 3.1 Type-B, respectiv 3 conectori audio.

Display-ul poate pivota in plan orizontal cu pana la 30 de grade in fiecare parte, in timp ce pivotarea in plan vertical poate avea valori cuprinse intre -5 si 15 grade. Mai mult decat atat, avem la dispozitie 100mm pentru reglarea inaltimii. Evident, pornirea sau oprirea alimentarii monitorului, respectiv navigarea prin meniul OSD este realizata cu ajutorul unui singur buton/joystick pozitionat pe latura din spate a monitorului, pe partea dreapta.

Asa cum va spuneam, in pachet sunt incluse si doua accesorii pentru periferice, mai precis un montant pentru webcam si un cradle pentru mouse.

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – MSI Optix MPG341CQR

 1. Cristian G a scris pe:

  Salutare din nou , Not 10+ inca nu a sosit la voi pe birou pt teste?
  Regardless, te admir pt dedicarea cu care sustii site-ul si teste noi la fiecare 2 zile.
  Aproape One Man Show.
  Felicitari

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Note 10 inca nu a sosit la teste

Lasa-ne un comentariu: