Prezentare – MSI MEG X570 ACE & MSI Partner Convention 2019

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 19 July, 2019.

 
Asa cum va spuneam la inceputul acestui articol, in urma cu 2 saptamani ne-am intalnit cu cei de la MSI pentru a vedea ce noutati au mai pregatit acestia, pe langa noua generatie de placi de baza X570. Aici am putut vedea mai multe noutati, cum ar fi scaunul de gaming MSI MAG CH110, o serie intreaga de carcase, inclusiv o editie MAG Vampiric 011C dedicata fanilor AMD, monitoare de gaming, sisteme si periferice.

Si adevarul este ca pana acum v-am povestit cel putin despre un produs din fiecare categorie. Astfel, seria de carcase este alcatuita din modelele MAG Vampiric, MPG Gungnir si MPG Sekira 500X, iar noi v-am povestit despre Gungnir nu cu mult timp in urma. De asemenea, cei de la MSI ofera o gama intreaga de monitoare curbate, mai precis seriile Optix 24x, Optix 27X si modelele Optix MAG341CQ, respectiv Optix MAG321CURV. Noi v-am povestit despre MSI Gaming Optix MPG27CQ inca din momentul lansarii.

Evident, nu puteau lipsi desktop-urile din seriile Infinite (X, a si H), respectiv Trident (X, A, 3), noutatea fiind sistemul de mici dimensiuni MSI Infinite S. Am apreciat in ultimele luni sistemele MSI, de fapt am testat chiar 3 modele – MSI Trident X, MSI Trident A, respectiv MSI Infinite A. De aceasta data insa, am vazut si o serie intreaga de periferice de gaming dedicate utilizatorilor MSI, cum ar fi tastatura MSI Vigor GK30 sau mouse-ul MSI Clutch GM11, precum si un model nou de casti.

Cea mai mare noutate a reprezentat-o seria Prestige, care se adreseaza utilizatorilor din segmentul profesional. Astfel, MSI Prestige P100 este un sistem elegant de mici dimensiuni, dar care ofera o putere de peocesare ridicata, fiind bazat pe aceeasi solutie constructiva ca si modelele din seria TridentX. Monitorul MSI Prestige PS341WU are o diagonala de 34″, rezolutie 5K si certificare Vesa DisplayHDR 600, folosind un panou IPS gandit pentru editorii foto sau video.

Nu in ultimul rand, placa de baza MSI Prestige X570 Creation este de asemenea dedicata profesionistilor care doresc sa isi construiasca un sistem bazat pe cele mai noi procesoare AMD, fiind echipata, printre altele, cu 14 conectori USB dispusi pe I/O shield si conectivitate 10Gigabit LAN de la Aquantia.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – MSI MEG X570 ACE & MSI Partner Convention 2019

Lasa-ne un comentariu: