Cumpara placi de baza MSI si poti primi pana la 70 Euro pe Steam

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Stiri, in 13 March, 2020.

MSI

 
MSI au pregatit o oferta pentru gameri in luna Martie, in special pentru cei care vor sa isi construiasca un nou sistem, bazat pe o placa de baza MSI si un procesor AMD Ryzen din cea de-a treia generatie. Astfel, daca in perioada 6 Martie – 6 Aprilie achizitionati unul dintre cele 10 modele de placi de baza X570, 2 modele X470, respectiv 7 modele B450, impreuna cu un procesor AMD din seria 3000 (8 modele in total), puteti primi un cod Steam cu o valoare cuprinsa intre 30 si 70 de Euro, in functie de modelul de placa de baza si procesor ales.

Puteti vedea modelele pentru care se aplica promotia, respectiv valoarea codului Steam, in tabelul de mai jos. Produsele pot fi achizitionate de la cele 3 magazine partenere inscrise in promotie, mai precis CEL, eMAG si PCGarage, iar codul poate fi obtinut pe pagina oficiala a campaniei MSI. Sunt eligibile toate achizitiile efectuate intre 6 Martie si 6 Aprilie 2020, care contin o placa de baza si un procesor din lista de mai jos, achizitionate de la unul dintre cele 3 magazine partenere.

Pentru a obtine codul Steam, aveti timp sa aplicati pe site-ul MSI pana pe 20 Mai 2020, codul Steam urmand a fi trimis pe mail. Pentru a putea aplica, trebuie sa va creati un cont MSI aici, daca nu il aveti deja. Dupa ce ati creat contul, veti avea acces la promotia Time to Steam, unde va trebui sa incarcati o copie dupa factura. Puteti face acest lucru incepand cu 14 zile dupa ce ati efectuat achizitia, iar factura trebuie sa fie datata intre 6 Martie si 6 Aprilie.

Spor la cumparaturi!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: