Prezentare – MSI MEG X570 Godlike

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 11 July, 2019.

MSI MEG X570 Godlike

 
Ehehei, dragii mei, de mult nu s-au mai inghesuit producatorii de placi de baza sa ne asalteze cu placi AMD asa cum au facut-o la aceasta lansare. De la placi de baza de peste 2000 RON si pana la bijuterii mini ITX, am vazut de toate in ultimele saptamani, asa ca astazi a venit momentul sa vedem ceva cu adevarat special, perla coroanei MSI, monstrul X570, bestia AM4… MSI MEG X570 Godlike.

Si cred ca numele spune totul, MSI MEG X570 Godlike fiind modul celor de la MSI de a oferi tot ce au mai bun in acest moment pentru noile procesoare Ryzen – o placa de baza high-end fara compromisuri, in cazul careia pretul este doar un detaliu insignifiant. O placa de baza care parca de-abia asteapta un AMD Ryzen 9 3950X, impreuna cu un RTX 2080 Ti si un circuit de racire cu lichid, pentru a intra in componenta unuia dintre cele mai puternice sisteme de gaming existente pe planeta.

De parca MSI MEG X399 Creation nu ar fi fost destul de monstruoasa, de data aceasta avem ocazia sa vedem o versiune pe steroizi a acesteia, gandita exclusiv pentru aceia care isi doresc cea mai ridicata performanta de la sistemul lor, indiferent de pret. Si evident, totul incepe cu un pachet ticsit cu bunatati…

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – MSI MEG X570 Godlike

  1. liviuttn a scris pe:

    Super! Bestiala placa!

Lasa-ne un comentariu: