Prezentare – MSI MEG X570 Godlike

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 11 July, 2019.

Concluzii

 
MSI MEG X570 Godlike este un adevarat monstru de placa de baza, gandita pentru cele mai puternice sisteme si cele mai puternice procesoare – da, AMD Ryzen 9 3950X, despre el este vorba, chiar daca va veni de-abia in Septembrie. Si daca pana acum varfurile de gama AM4 parca nu reuseau sa se apropie de echivalentele de la Intel, de aceasta data cred ca le si intrec, atat prin constructie, cat si prin dotari.

Oferind 3 slot-uri M.2 PCI-E 4.0, plus o placa de extensie cu inca doua slot-uri, doua conexiuni LAN on-board, o conexiune 10Gigabit LAN datorita placii de extensie, precum si conectivitate wireless, este cat se poate de clar ca MSI MEG X570 Godlike nu face nici un fel de compromis, oferind pur si simplu mai multe dotari decat am avea realist nevoie.

Un singur lucru insa nu se ridica la nivelul competitiei si ma refer aici la etajul de alimentare in constructia caruia s-au folosit dublori de faza. Si nu as vrea sa fiu inteles gresit, am vazut cu ochii mei exemplare de 3950X care au trecut de 5.2GHz racite cu azot lichid folosind o placa de baza MSI MEG X570 Godlike, deci etajul de alimentare poate face fata fara probleme incarcarii. Totusi, faptul ca exista o solutie concurenta care ofera 16 faze “curate” este practic singurul minus despre care putem discuta in cazul acestei placi de baza in cazul careia totul este la superlativ.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – MSI MEG X570 Godlike

  1. liviuttn a scris pe:

    Super! Bestiala placa!

Lasa-ne un comentariu: